Zarul Iskandar's FotoPage

By: Zarul Iskandar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Thursday, 27-Sep-2007 04:39 Email | Share | | Bookmark
Bangkok Trip September 2007

 
 
 
View all 22 photos...


Thursday, 27-Sep-2007 02:49 Email | Share | | Bookmark
Jakarta February 2006

 
 
 
View all 48 photos...


Friday, 14-Apr-2006 22:03 Email | Share | | Bookmark
My Beloved Latest Pictures

 
 
 
View all 5 photos...


Sunday, 11-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
MIMM Autoshow @ 11th Sept 2005

 
 
 
View all 41 photos...


Wednesday, 7-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Keta aku kembali bernyawa....

 
sorrylah tak sempat basuh lagi... baru keluar workshop
ni lah dia jantung "baru" dia...
View all 11 photos...
Setelah beberapa bulan tersadai... akhirnya kereta aku kembali bernyawa... setelah dibuat heart transplan...dia kembali bernyawa... tetapi bak kata org.. sayang kekasih.. tinggal-tinggalkan... maka aku terpaksa lah tinggalkan dia kat orang lain buat sementara waktu utk aku generate duit nak bayar balik duit yang aku pinjam untuk buat heart surgery dia aritu.... I'm sorry my love.... emosional lak aku skek.. mana tak nya... dia lah pegarang jantung hati aku... bila dah sihat, terpaksa aku melepaskan dia ke tangan orang lain... takpe lah sayang... hanya untuk sementara waktu sahaja... kita pasti akan bersama semula.....

geli lak aaiiii....
hehehehehe....


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net